Installatie en Service

Wilt u voor uw retailwinkel of gebouw een klantenteller kopen ? Kies voor Megacount inclusief  installatie door onze eigen technische dienst. De installatiekosten inclusief klein materiaal worden altijd bij ons in de offerte meegerekend. Dus nooit onverwachtse kosten achteraf!

Let op: in uw pand dient een internet modem of router aanwezig te zijn.
De klantenteller bestaat uit de volgende delen: klantenteller, voeding, POE adapter en 2 UTP kabels. De klantenteller komt boven de entree te hangen, de voeding en POE adapter plaatsen we bij de modem/router. In winkels zit deze vaak in de meterkast. Vervolgens legt onze monteur een UTP kabel van de klantenteller naar uw internetmodem. Hiertussen plaatst hij een POE adapter (  Power Over Ethernet ) om de klantenteller van spanning te voorzien. Uiteraard wordt deze bekabeling netjes weggewerkt met gootjes of eventueel over het systeemplafond. 

Als de bekabeling eenmaal klaar is zal de monteur de klantenteller koppelen aan uw netwerk en kalibreren. Het kalibreren van de klantenteller is vaak het moeilijkste. Gelukkig hebben onze monteurs hier ruim voldoende ervaring mee.

Als het technische gedeelte klaar is geeft de monteur u graag uitleg over het gebruik van de software, op uw eigen computer of laptop.
Vanuit ons kantoor ontvangt u direct een e-mail om uw persoonlijke account op de Megacount server te activeren. 

Meerdere gebruikers kunnen op één account via een persoonlijke login. Zo kan bijvoorbeeld de vestigingsmanager en het hoofkantoor ieder tegelijkertijd via hun eigen login toegang krijgen tot de data op de server.
De bediening van de online software is eenvoudig te noemen. Uiteraard staan we ook na aanschaf voor u klaar bij vragen.

Meer weten of een persoonlijke offerte ontvangen?

Bel +31 (0)24 8443430, dagelijks tot 17.00 uur bereikbaar.
Of mail naar info@arena-detectiesystemen.nl.
Wij vernemen graag uw contact!

Wij installeren klantentellers voor heel Nederland en België