Megacount software zonder abonnement

Wilt u voor uw retailwinkel of gebouw een klantenteller kopen ? Meet de bezoekersstroom van uw winkel(s) met  Megacount klantentellers voor de betrouwbaarste conversies. Maar er is nog veel meer te ontdekken met de meegeleverde software.

U kunt niet alleen zien hoeveel bezoekers uw locatie heeft gehad, maar onder andere ook de meest gekozen looprichting na binnenkomst en welke plekken binnen het ingestelde detectiebereik het meest bezocht worden. Dit laatste wordt gedetecteerd middels de ingebouwde warmtecamera.
Allemaal opties welke de conventionele klantentellers in dezelfde prijsklasse niet bieden ! Nog een reden om voor Megacount te kiezen. Indien gewenst kunnen de meetresultaten geëxporteerd worden via EXCEL, FTP, DBMS en via (dagelijkse) e-mail.

0

1

2

3

4

De meetresultaten van de klantenteller kunnen worden uitgelezen in jaren, maanden, dagen, uren en tijdsbestekken van 10 minuten.

0

1

2

Geen terugkerende licentiekosten!

Een groot voordeel van Megacount klantentellers is dat er geen abonnement afgesloten hoeft te worden. Bij aanschaf van het product is een onbeperkte softwarelicentie inbegrepen. Dit maakt Megacount uniek tegenover andere 3D klantentellers.

U kunt de meetresultaten overal ter wereld live inzien zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is. De online software werkt zowel op Windows als op iOS, Android en Linux.
Iedere gebruiker krijgt zijn eigen unieke inlog op de server. Per softwarelicentie zijn meerdere gebruikers mogelijk!

Meer weten of een persoonlijke offerte ontvangen?

Bel +31 (0)24 8443430, dagelijks tot 17.00 uur bereikbaar.
Of mail naar info@arena-detectiesystemen.nl.
Wij vernemen graag uw contact!

Wij installeren klantentellers voor heel Nederland en België